Time to market

Om oss

Det är här du hittar oss, på västkusten eller i skogen. Här samlar vi inspiration till att designa vackra produkter.
Våren 2022 skapade vi skinn-serien Italien, först ut var datafodralet och med den föddes ett genuint intresse för detaljer.

Äkta skinnprodukter

Skinn ger en sofistikerad känsla och skapar en väska med imponerande hållbarhet, något du kommer att uppskatta i många år framöver. Skinnprodukter erbjuder ett robust skydd mot vardagens slitage och utvecklar med tiden en alltmer förfinad och vacker patina.


Vi har ett nära samarbete med vår leverantör i Indien och har en djup förståelse för hela tillverkningsprocessen. Detta säkerställer att våra produkter tillverkas på ett hållbart och ansvarsfullt sätt.

Viktigt för oss

Timetomarket är ett familjeägt företag baserat i Småland, drivet av två passionerade entreprenörer med mångårig erfarenhet inom skinnindustrin.

Vi är stolta över att erbjuda ett noggrant utvalt sortiment av högkvalitativa skinnprodukter, där fokus ligger på eleganta väskor och necessärer. Varje produkt i vårt sortiment speglar vårt engagemang för kvalitet och hantverk, tack vare våra långvariga samarbeten med skickliga hantverkare i Indien.

Hållbar produktion

På Timetomarket prioriterar vi hållbarhet i varje steg av vår produktionsprocess. Vi använder endast certifierade fabriker som följer strikta riktlinjer för miljömässig och social hållbarhet. Genom att arbeta med dessa noggrant utvalda partners kan vi säkerställa att våra skinnprodukter inte bara håller högsta kvalitet, utan också tillverkas med omtanke om både människor och miljö.

Vårt engagemang för hållbar produktion innebär att du kan känna dig trygg med att våra produkter är ansvarsfullt framtagna från början till slut.

Viktigt för oss

Skinn
Detaljer
Funktion med klass
Hållbar produktion
Personligt