Time to market

Bli återförsäljare

Är du återförsäljare och vill ge dina kunder tillgång till exklusiva och tidlösa skinnprodukter? Då är du varmt välkommen att ta del av våra produkter till grossistpriser. Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att bredda ditt butikssortiment med våra unika produkter.

Högkvalitativt utbud av skinnprodukter

 

Timetomarket är ett familjeägt företag baserat i Småland, drivet av två passionerade entreprenörer med mångårig erfarenhet inom skinnindustrin. Vi är stolta över att erbjuda ett noggrant utvalt sortiment av högkvalitativa skinnprodukter, där fokus ligger på eleganta väskor och necessärer. Varje produkt i vårt sortiment speglar vårt engagemang för kvalitet och hantverk, tack vare våra långvariga samarbeten med skickliga hantverkare i Indien.

Som återförsäljare får du:

Exklusivt sortiment: Ett unikt utbud av högkvalitativa skinnprodukter som inte finns överallt.

Grossistpriser: Konkurrenskraftiga grossistpriser som ger dig möjlighet att erbjuda exklusiva produkter med goda marginaler.

Hantverkskvalitet: Alla våra produkter tillverkas av skickliga hantverkare med många års erfarenhet inom skinnbearbetning, vilket garanterar långvarig kvalitet och kundnöjdhet.

Erfarenhet och expertis: Vi har mångårig erfarenhet inom skinnindustrin och nära samarbeten med producenter i Indien, vilket säkerställer att varje produkt uppfyller höga kvalitetsstandarder.

Personlig service: Som en mindre aktör erbjuder vi personlig och flexibel service, anpassad efter dina specifika behov och önskemål som återförsäljare.

Snabba leveranser: Med vårt lager i Småland kan vi erbjuda snabba och pålitliga leveranser, så att du alltid har de produkter du behöver på hyllan.

Miljömedvetenhet: Våra produkter är tillverkade med hänsyn till hållbarhet och miljö, vilket blir allt viktigare för medvetna konsumenter.

Kontakta oss

Ta steget och bli en återförsäljare idag för att öppna dörren till en spännande och givande affärsverksamhet. Kontakta oss nu för att lära dig mer om hur du kan komma igång och bli en del av vårt framgångsrika team av återförsäljare!

E-post: jessica@timetomarket.se